ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά

Έπιασαν τον μεταφορέα και τον παραλήπτη 31 κιλών χασίς

Άλλαξαν ρόλους ένας Έλληνας και ένας Αλβανός που είχαν αναλάβει την εισαγωγή και την διακίνηση μεγάλη ποσότητας αλβανικού χασίς! Ο πρώτος το παρέλαβε από άγνωστο σημείο και το μετέφερε με αγροτικό φορτηγάκι, ενώ ο δεύτερος θα το παραλάμβανε για να το «σπρώξει» στην ελληνική αγορά.

Το αγροτικό φορτηγάκι 4Χ4 που οδηγούσε ο 50χρονος Έλληνας εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, ακινητοποιήθηκε και στην καρότσα του βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 31 κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο μεταφορέας αποκάλυψε ότι προορισμός του ήταν μια περιοχή της Ημαθίας, όπου θα παρέδιδε το παράνομο φορτίο σε έναν 52χρονο Αλβανό ο οποίος επίσης συνελήφθη λίγο αργότερα.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος κατασχέθηκε, όπως και το 4Χ4 του Έλληνα, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.