ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Κοντά στη σύλληψη ενός εκ των δραστών της επίθεσης στον Μπουτάρη η ΕΛ.ΑΣ. - Τι είπε ο Τόσκας στον δήμαρχο

«Οι τραμπούκοι- ακροδεξιοί θα έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δήλωσή του που ανέβασε στο Twitter, για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη ενός εκ των δραστών, ο οποίος έχει σχεδόν ταυτοποιηθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται σύντομα και για τους υπόλοιπους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Τόσκας, είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εξήλθε από το νοσοκομείο και τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα έχει πολύ γρήγορα όλα τα στοιχεία για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης εναντίον του.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το περιστατικό και λίγο αργότερα ο κ. Τόσκας ανήρτησε τη δήλωση στο Twitter, στην οποία επίσης τονίζει:

«Δεν είναι πατριώτες, προσβάλλουν την δημοκρατία μας. Η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.