ΕΛΛΑΔΑ

Στην νότια ορεινή Αχαΐα

Κακοποιοί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένες στα Καλάβρυτα

Στα σπίτια ηλικιωμένων κατοίκων του χωριού Λυκούρια στην νότια ορεινή Αχαΐα επιχείρησαν να εισβάλλουν μέρα- μεσημέρι τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί, την Τετάρτη. Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και διέφυγαν, πιθανότατα με ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Παρ' όλο που το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας δεν έχει δεχθεί καταγγελίες για απόπειρα ληστείας ή ξυλοδαρμό, το kalavrytanews.com υποστηρίζει ότι διαθέτει αποκλειστικές πληροφορίες για τουλάχιστον δυο επιθέσεις. Σύμφωνα με αυτές, οι τέσσερις άγνωστοι που μιλούσαν ελληνικά έφτασαν μέσα από το νεκροταφείο του χωριού στην θέση "Παλιά Βρύση", όπου χτύπησαν στα πόδια με ένα ξύλο μια ηλικιωμένη που βρισκόταν έξω από το σπίτι όπου ζει μόνη και της ζήτησαν χρήματα.

Ωστόσο, η ταραγμένη γυναίκα δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την πόρτα και οι επίδοξοι ληστές έφυγαν άπρακτοι. Στην συνέχεια, φέρονται ότι επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι μιας άλλης ηλικιωμένης στην συνοικία "Γκαγκαδά", αλλά ούτε εκεί τα κατάφεραν, όπως και σε άλλα σπίτια που προσπάθησαν να εισβάλουν!

Έτσι, διέφυγαν και πάλι μέσα από το νεκροταφείο αποφεύγοντας τους κεντρικούς δρόμους του χωριού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.