ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έκανα καμία ταύτιση με την παιδοφιλία»

Κατσίκης: Οι επιλογές των ομόφυλων ζευγαριών τους αποκλείουν από αναδοχή

Δεν πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε ομοφυλόφιλους δεν πρέπει να γίνουν ανάδοχοι γονείς γιατί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά με άλλους τρόπους αλλά δεν το κάνουν από επιλογή, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης.

«Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία» κι όχι στην «διαιώνιση του είδους σου» και μετά να ζητάς το παιδί άλλου, δήλωσε ο βουλευτής στον ΑΝΤ1.

«Δεν έκανα καμία ταύτιση της ομοφυλοφιλίας με την παιδοφιλία», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και κακοποίηση της χθεσινής ομιλίας του στη Βουλή, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται πως κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κατσίκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη, αλλά εξαρτάται πού κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη στο χρήμα δεν είναι αμαρτία; Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του, που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας».

Στον Πάνο Καμμένο επαφίεται εάν θα παραμείνει βουλευτής των ΑΝΕΛ ο κ. Κατσίκης, δήλωσε εν τω μεταξύ στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, προσθέτοντας πως οι δηλώσεις Κατσίκη είναι καταδικαστέες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.