Neo

Λεβέντης: Ξεχάστε τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

Επιμένει στην ανάγκη εξοπλισμών ο Βασίλης Λεβέντης, που στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, μας προτρέπει να τους …ξεχάσουμε.
Ειδικότερα, εκτιμώντας μέσα από τη συχνότητα του Alpha 9,89 ότι και τώρα και μετά από τις εκλογές, θα έχουμε μεγάλη επίθεση κατά της Ελλάδας και χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Τούρκους ‘τρελούς’ και ‘ικανούς για όλα’, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε ότι πρέπει επειγόντως να αφήσουμε την αναβάθμιση των F-16 και να παραγγείλουμε νέα μαχητικά. «Οι τενεκέδες όσο και να τους αναβαθμίσεις, τενεκέδες θα μείνουν», είπε, ζητώντας να παραγγείλουμε 30 F-35 και πέντε φρεγάτες. «Η Τουρκία είναι μία χώρα πολεμοχαρής. Έχει 19 δις τον χρόνο για την Άμυνα. Εμείς έχουμε 5 δις όλα κι όλα, από τα οποία τα 4,5 είναι μισθοδοσία», είπε, χαρακτηρίζοντας ανόητους όσους υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι έχουν οικονομικό πρόβλημα.
Όσο για το μείζον θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν φάνηκε πολύ …αισιόδοξος. «Τελειώσανε αυτοί οι δύο. Ξεχάστε τους», είπε, ζητώντας την τιμωρία του αρχηγού ΓΕΣ, του υπουργού κ.ο.κ., δεδομένου ότι εντοπίζει το ‘έγκλημα’ στο ότι η ελληνική περίπολος αποτελείτο από δύο άτομα όταν η τουρκική έχει επτά…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.