ΕΛΛΑΔΑ

Τους έσπασαν στο ξύλο για έναν χρυσό σταυρό

Ληστές γρονθοκόπησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μενίδι

Συμμορίες άγριων ληστών, αλωνίζουν στα δυτικα προάστια, εισβάλλουν σε σπίτια βασανίζουν και ξυλοκοπούν άγρια ηλικιωμένους για να αρπάξουν λίγα ευρώ. Μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δύο άγριες ληστρικές επιθέσεις σε Μεταμόρφωση και Μενίδι με τους δράστες να εισβάλλουν και να αρπάζουν 35 ευρώ απο μία ηλικιωμένη στη μια περίπτωση και έναν χρυσό σταυρό απο ενα ζευγάρι ηλικιωμένων στη δεύτερη εισβολή.

Τους έσπασαν στο ξύλο για έναν χρυσό σταυρό

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 21:30. Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στο διαμέρισμα της οδού Ιωάννη Λιόση όταν ξεφνικά, ακούγεται ένας κρότος. Πρίν προλάβουν να αντιδράσουν, βλέπουν μπροστά τους τρείς κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν σπάσει με λοστό την πόρτα. Οι δράστες, αφού γρονθοκόπησαν με μανία το ζευγάρι -  ηλικίας 85 ετών ο άνδρας και 80 η σύζυγος του - τους εγκατέλειψαν σχεδον λιπόθυμους έχοντας αρπάξει έναν χρυσό σταυρό καθώς οι ηλικιωμένοι δεν είχαν καθόλου χρήματα.

Την έσυραν με τη βία στο σπίτι

Λίγες ώρες νωρίτερα στη Μεταμόρφωση μια γυναίκα μέρα μεσημέρι έζησε τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τρεις Ρομά (δύο άνδρες και μια γυναίκα) που πιθανότατα είχαν στήσει καρτέρι, εισβάλλουν στις 15:30 στην αυλή της μονοκατοικίας επί της οδού Ιωαννίνων οπού εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η 68χρονη ιδιοκτήτρια. Ο ένας ορμάει πάνω της, την ακινητοποιεί και τη σέρνει μέσα στο σπίτι. Ο δεύτερος συνεργός είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου ενώ η τρίτη της συμμορίας, μια γυναίκα, μπήκε μέσα και έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι προκειμένου να βρει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Λίγη ώρα αργότερα και με λεία 35 ευρώ βγήκαν έξω και την κοπάνησαν στα στενά της περιοχής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.