LIFESTYLE

Πλήθος κόσμου στο κάστρο του Windsor - Οι αφίξεις των καλεσμένων

Χάρι και Μέγκαν, όλα όσα έγιναν στον βασιλικό γάμο καρέ καρέ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον σημερινό γάμο.

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ.

Ενας γάμος σαν παραμύθι, με πολλές στιγμές συγκίνησης, μια εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ και έναν τρακαρισμένο πρίγκιπα Χάρι.

Η νύφη, με το Givenchy νυφικό της έλαμπε από ευτυχία ενώ καθόλη τη διάρκεια του γάμου δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει. Ο πρίγκιπας Χάρι, από την άλλη φαινόταν τρακαρισμένος.

Ολα πάντως στο γάμο κύλησαν ρολόι, όπως είχαν προγραμματιστεί.

Φορώντας νυφικό που σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Ζιβανσί, η Μέγκαν πέρασε μόνη της στον κυρίως ναό, διέσχισε τον μισό και εκεί την υποδέχτηκε ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος, γιατί ο πατέρας της δεν παρίσταται στον γάμο λόγω ασθενείας.

Η Κέλερ, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε πέρυσι την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας Ζιβανσί, γνωρίστηκε με την Μαρκλ στις αρχές του 2018, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

"Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη που πλαισιώνει χαριτωμένα τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού", αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων.

 

Nωρίτερα, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η Κέιτ, η δούκισα του Κέμπριτζ έφθασε με τα παιδιά της. Προηγήθηκε η άφιξη του πατέρα του γαμπρού, του πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολου και της δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα.

Προηγήθηκε η άφιξη διασημοτήτων συμπεριλαμβανομένων των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, του 'Ελτον Τζον, των ηθοποιών που παίζουν στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Suits στον παμπάλαιο πύργο του Ουίνδσορ στη Βρετανία ενόψει του γάμου. Λίγες ώρες πριν από τη γαμήλια τελετή, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ στον εγγονό της, που σημαίνει ότι η αμερικανίδα ηθοποιός μόλις παντρευτεί θα φέρει τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ.

Διασημότητες όπως η 'Οπρα Γουίνφρεϊ, η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, ο άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, έχουν πάρει τη θέση τους για την τελετή του γάμου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίζουν τα αδέλφια της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας και μητέρας του Χάρι, ο τραγουδιστής 'Ελτον Τζον που τραγούδησε στην κηδεία της Νταϊάνας, ο βρετανός ηθοποιός 'Ιντρις 'Ελμπα και δύο πρώην φίλες του Χάρι.

"Αυτή είναι μια στιγμή όπου όλοι μπορούμε να γιορτάσουμε την αναγέννηση της βασιλικής οικογένειας", δήλωσε ο 60χρονος Κένι Μακ Κίνλι που ταξίδεψε από τη Σκωτία για τον γάμο. "Είναι μια ώρα που ολόκληρο το έθνος μπορεί να ενωθεί παρά να είναι διχασμένο. Είναι μια μέρα που μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι Βρετανός".

Το ζεύγος Κλούνεϊ κατέφθασε και αυτό στο παρεκκλήσι με την Αμάλ απαστράπτουσα μέσα στην καναρινί τουαλέτα της και τον Τζορτζ με γκρι κοστούμι και ροζ γραβάτα.

Βέρα από χρυσό Ουαλίας για τη Μέγκαν, πλατινένια για τον Χάρι

Η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα φορέσει βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας για τον γάμο της με τον εγγονό της Ελισάβετ Β΄πρίγκιπα Χάρι.

Η βέρα του πρίγκιπα θα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Και οι δύο βέρες κατασκευάστηκαν στο κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, το οποίο έφτιαξε και το δακτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν.

Ο χρυσός Ουαλίας εξορύσσεται στο βόρειο και νότιο τμήμα της βρετανικής αυτής περιοχής και είναι ιδιαίτερα ακριβός λόγω της προέλευσής του και της σπανιότητάς του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.