LIFESTYLE

Μαμά για δεύτερη φορά η Κριστίν Τέιγκεν

Το μωρό νούμερο 2 είναι εδώ! Η Κριστίν Τέιγκεν ανακοίνωσε τον ερχομό του υγιέστατου αγοριού της νωρίς σήμερα το πρωί με ένα tweet. «Κάποιος ήρθε!», έγραψε χαρακτηριστικά και συνόδεψε το μήνυμα με μπιμπερόν και χαρούμενες φατσούλες.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί που αποκτά η η Κριστίν με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, τη 2χρονη Λούνα.

 Το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρική ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του τον Νοέμβριο και στη συνέχεια σε συνέντευξή της στο «Ellen DeGeneres Show» αποκάλυψε ότι θα γεννηθεί τον Ιούνιο.

Τελικά το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και το ζευγάρι έχει περισσότερο χρόνο να σκεφτεί το όνομα που θα του δώσει. «Τα ονόματα των αγοριών είναι πιο δύσκολο να τα αποφασίσεις και δεν νομίζω να έχει μεσαίο όνομα καθώς ακόμα δεν έχουμε βρει το π΄ρωτο του όνομα», είπε η Τέιγκεν στην Έλεν Ντε Τζενέρις. Η Τέιγκεν γνωστή για τις ξεκαρδιστικές της ανακοινώσεις στα social media είχε μοιραστεί ανοιχτά τις δυσκολίες που έχει μια εγκυμονούσα. «Αυτό το μωρό ρουφάει τη ζωή μου. Πίνει το νερό μου, με κάνει και στεγνώνω. Μου τρώει το φαγητό, με κάνει και πεινάω. Με αρρωσταίνει. Γιατί δημιουργούμε τέτοια τέρατα που μας θέλουν νεκρές», έγραψε αστειευόμενη στο Twitter. Σε μια άλλη της ανάρτηση η Κριστίν είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο ο άνδρας της την βοηθούσε να φορέσει ένα κολάν εγκυμοσύνης.    

#chrissyteigen #johnlegend

A post shared by Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) on

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.