ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη

Ο σκύλος «μύρισε» ηρωίνη κρυμμένη στο Ι.Χ.

Με μπλόκο που έστησαν σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 58χρονος και η 25χρονη κόρη του.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι μετέφεραν σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, την οποία ανέλαβε να εντοπίσει ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχζνευτής που είχαν μαζί τους. Και πράγματι, δεν άργησε να ξετρυπώσει μέσα στο όχημα την κρυμμένη ηρωίνη βάρους 258 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι πατέρα και κόρης στην Καλαμάτα, όπου βρέθηκαν άλλη μια μικροποσότητα ηρωίνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 58χρονος και η 25χρονη συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητό τους ως μέσο για την τέλεση αξιόποινων πράξεων και τέσσερα κινητά, για τα οποία ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.