ΚΟΣΜΟΣ

Λίγες εβδομάδες πριν συμβεί

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Τη συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ακύρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, λίγες εβδομάδες πριν συμβεί.

«Ανυπονομούσα να σας συναντήσω», αναφέρει ο Τραμπ, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

«Δυστυχώς, λόγω του θυμού και της ανοιχτής εχθρότητας στην πρόσφατη δήλωσή σας, νιώθω ότι είναι ακατάλληλο, στην παρούσα φάση, να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση που προγραμματίζεται εδώ και καιρό», τονίζει ο Τραμπ.

Μάλιστα, σε μάλλον απειλητικό τόνο, ο Αμερικανός πρόεδρος υπενθύμισε ότι αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναφέρεται στις πυρηνικές δυνατότητες της χώρας του «οι δικές μας είναι τόσο μαζικές και ισχυρές που προσεύχομαι στο Θεό να μην τις χρησιμοποιήσουμε ποτέ».

«Ένιωσα ότι χτιζόταν ένας υπέροχος διάλογος ανάμεσά μας», σημειώνει ο Τραμπ, που εύχεται μια μέρα να συναντηθούν. «Στο μεταξύ, θέλω να σας ευχαριστήσω για την απελευθιέρωση των ομήρων που βρίσκονται τώρα σπίτι με τις οικογένειές τους. Ήταν μια υπέροχη χειρονομία και έτυχε μεγάλης εκτίμησης», σημείωσε.

 trump_letter_kim

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.