ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Πράσινος χυμός με σπανάκι, μήλο και ακτινίδιο

Σας συμβουλεύουμε να πίνετε χυμό το πρωί με άδειο στομάχι. Οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά απορροφώνται πιο εύκολα με άδειο στομάχι. Αν μπορείτε, πιείτε φρέσκο τον χυμό σας. Η αλληλεπίδραση με το οξυγόνο καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε τον χυμό σας, βάλτε τον στο ψυγείο σε ένα σκούρο γυάλινο αεροστεγές δοχείο.

Υλικά

  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 ώριμο ακτινίδιο, καθαρισμένο
  • ½ αγγούρι
  • 115 γρ. σπανάκι
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 3 κλωνάρια φρέσκια μέντα

Εκτέλεση

Κόβουμε το πράσινο μήλο, το ακτινίδιο, το αγγούρι σε φέτες και τα περνάμε από τον αποχυμωτή.

Το μεγάλο στόμιο του αποχυμωτή αργής σύνθλιψης μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε το σπανάκι και στη συνέχεια τα κλωνάρια σέλερι, χωρίς να χρειαστεί να τα ψιλοκόψουμε.

Περνάμε από τον αποχυμωτή και τα κλωνάρια φρέσκια μέντα.

Σερβίρουμε σε δυο ποτήρια με πάγο και απολαμβάνουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.