ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρακολουθεί ο Ολυμπιακός

Συνεχίζεται το σίριαλ Χριστοδουλόπουλου-ΑΕΚ

Το θέμα παρακολουθεί διακριτικά ο Ολυμπιακός.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ το ενδιαφέρον στρέφεται στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και δη στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που «καίει» τους φιλάθλους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επέλθει τελικά συμφωνία. Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, ωστόσο θέλει να ικανοποιηθεί και στο οικονομικό κομμάτι.

Την ίδια ώρα, την υπόθεση παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Ελληνα διεθνή και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές από αυτές στην ΑΕΚ.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Χριστοδουλόπουλο και δεν πρόκειται να εμπλακούν στην υπόθεση αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση του παίκτη με την ΑΕΚ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Manos 16:41 14/05/2018

    Μπορεί το παλληκάρι να μας πει πόσα του δείχνει η ΑΕΚ και πόσα ο Ολυμπιακός που θέλει να σηκώσει Άγκυρα από Φιλαδελφια και να αράξει Πειραιά? ΝΑ ξέρει όμως ότι το λιμάνι έχει και πολλά καράβια και λίγους προβλήτες όπου θα χρειαστεί να κάτσει ενίοτε και για πολύ στην Άγκυρα και σε αναμονή .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.