AUTO - MOTO

Σπορ χαρακτήρα στις καθημερινές μετακινήσεις

SKODA Fabia Cup Edition

Η SKODA γιορτάζει την επί τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία της Fabia R5 στην WRC 2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, προσφέροντας μια έκδοση με έντονο το σπορ DNA του αγωνιστικού αυτοκινήτου, διατηρώντας όμως σε πολύ προσιτά επίπεδα την τιμή απόκτησής του. Και εγένετο η Fabia Cup Edition, μία έκδοση που υπόσχεται να δώσει άλλο χρώμα και σπορ χαρακτήρα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Για την υλοποίηση της Fabia Cup Edition επελέγη η έκδοση 1.0L TSI Style, με μέγιστη ιπποδύναμη 110 PS, ανώτατη τελική ταχύτητα 196 χ.α.ω. και επιτάχυνση 0-100 χ.α.ω. σε 9,5΄΄.

Στο εσωτερικό, τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που διαφοροποιούν αυτή την ξεχωριστή Fabia, είναι το 3-άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και τα σπορ καθίσματα εμπρός.

Εξωτερικά, οι ζάντες αλουμινίου 16΄΄ σε μαύρο χρώμα, συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματοςμαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή. Η σκίαση των πίσω τζαμιών “Sunset, προσδίδει ακόμα πιο επιθετικό look στην ειδική αυτή έκδοση.

Τέλος, η σήμανση EDITION CUP” στο πλάι και το πίσω μέρος, έρχεται να κάνει γνωστή την ταυτότητα του μοντέλου, που κατά τα άλλα εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις παραδοσιακές αξίες της Fabia: βραβευμένο design, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό value for money.

Το τελευταίο, υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο από την τιμή του αυτοκινήτου. Η Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 14.900 €, όση και η τιμή της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον σπορ εξοπλισμό, διχρωμίες κλπ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες.

  • Η SKODA Fabia Cup Edition είναι μια ειδική σπορ έκδοση της Fabia σε εξαιρετική τιμή
  • Βασίζεται στην έκδοση 1.0L Style με τον «χιλιάρη» κινητήρα των 110 ίππων
  • Με σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι και σπορ καθίσματα, μαύρες ζάντες αλουμινίου, διχρωμία λευκό αμάξωμα – μαύρη οροφή και μαύροι καθρέφτες, με σκιασμένα πίσω τζάμια
  • Προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 14.900 €

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.