ΕΛΛΑΔΑ

Βάσει του νόμου Κατρούγκαλου

Σμηναγός Μπαλταδώρος: Αυτή είναι η σύνταξη που θα λαμβάνει η οικογένειά του

Ορίστηκε η σύνταξη που θα λαμβάνει η οικογένεια του σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν το Mirage του συνετρίβη ανοιχτά της Σκύρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας, το ποσό της σύνταξης στα 3.102 ευρώ καθαρά.

Σημειώνεται, ότι βάσει του νόμου Κατρούγκαλου «οι πεσόντες εν υπηρεσία και ένεκα αυτής δεν υπόκεινται στις μνημονιακές κρατήσεις».

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον άδικο χαμό του πιλότου μας, Σγού (Ι) Μπαλταδώρου Γεωργίου, μας γνωρίζεται από το ΓΛΚ/ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ότι σύμφωνα με το ν. 4387/16, άρθρο 4, παρ. 2(ε), η σύνταξη της συζύγου με τα δύο τέκνα αυτής, θα διαμορφωθεί στο μικτό ποσό των 3.300€, μείον 6% υπέρ υγειονομικής περίθαλψης 198€ και πληρωτέο ποσό 3.102€ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΕΘΑ)”.

Ο χαμός ενός ανθρώπου δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με το χρυσάφι όλου του κόσμου. Από την άλλη οι οικογένειες που μένουν πίσω πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Ειδικά τα παιδιά. Και γι’ αυτό η οικονομική τους στήριξη είναι απαραίτητη.

Οι πεσόντες εν υπηρεσία και ένεκα αυτής σύμφωνα με το νόμο Κατρούγκαλου δεν υπόκεινται στις μνημονιακές κρατήσεις.

Γι’ αυτό και η οικογένεια του Σμηναγού έχει κι άλλα δικαιώματα για τα οποία έχει ενημερωθεί».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. harko 0:19 26/05/2018

    Καλά βρε Νικόλα.
    Την προπαγάνδα του πρώην Κουροκάναλου και νυν Καμμενοκάναλου την κάνεις θέμα?. Σπεκουλάρει ο μικρός της Αυγής που έγινε ξαφνικά …μεγάλος δημοσιογράφος με την θητεία του στο Κουροκάναλο, όπου αναβαθμίστηκε. Μη την κάνεις-προς Θεού-την καλή ηλεκτρονική σου εφημερίδα προέκταση των ειδήσεων του…»Κόντρα». Θα γελάνε οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.