ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο

Στο Μουσείο Μπενάκη η Καμίλα με την Μπέττυ Μπαζιάνα

Στο Μουσείο Μπενάκη βρέθηκαν η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, που πραγματοποιεί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Οι δύο κυρίες ήταν ντυμένες στα λευκά, με την κυρία Μπαζιάνα να φορά ένα φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες.

Η επίσκεψη έγινε μετά από πρόσκληση της συντρόφου του πρωθυπουργού. Οι δύο κυρίες βρέθηκαν στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου, που στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο της οικογένειας Μπενάκη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο.

Εκεί βρίσκονται μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα όλων των εποχών της ελληνικής ιστορίας και τέχνης, από την προϊστορική εποχή μέχρι τους σύγχρονους καιρούς.

Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη σημαντική αυτή συλλογή τη δούκισσα της Κορνουάλης, που όπως και ο πρίγκιπας Κάρολος, έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τον ελληνικό πολιτισμό και την Ελλάδα.

Το Μουσείο Μπενάκη αποτελεί τον παλαιότερο πολιτιστικό φορέα ιδιωτικού δικαίου στη χώρα και έναν από τους σημαντικότερους του είδους, καθώς έχει καταφέρει να αναδείξει τη διαχρονικότητα των μορφών του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Η έξοδος της Δούκισσας της Κορνουάλης από το Μουσείο Μπενάκη, που πραγματοποίησε επίσκεψη συνοδευόμενη από την Μπέττυ Μπαζιάνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.