ASTRO-MATRIX

3 κορίτσια που ο ρομαντισμός τους ξεπερνά τα όρια

Τα τρία κορίτσια του ζωδιακού που περιμένουν τον πρίγκιπα

Οι μεγαλύτεροι παραμυθάδες κομπιάζουν μπροστά σε αυτά τα τρία κορίτσια και οι καλύτεροι story tellers φαίνονται μικροί μπροστά σε αυτά τα ρομαντικά πλάσματα που πλάθουν ιστορίες με πρίγκιπες, δράκους και άλογα.

Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους άνδρες με τους οποίους ερωτεύονται και συχνά να αγαπούν πλατωνικά, αλλά με έντονο τρόπο.

Κριός

Είναι τρομερά δυναμικό ζώδιο, ωστόσο πίσω από όλη αυτή την πυγμή κρύβεται ένα ρομαντικό κορίτσι που με τις φίλες του συζητάει για το απόλυτο love story. Θέλει να ζήσει έναν έντονο έρωτα, μια ωραία γεμάτη ιστορία. Αυτός που θα της κλέψει την καρδιά, παράλληλα την έχει τυφλώσει. Ο έρωτας στην περίπτωση της είναι βαρύς και η αλήθεια είναι ότι το ζει.

Λέων

Αισθάνεται καλά και βγαίνει προς τα έξω. Περιμένει το καλό αγόρι, με την καλή δουλειά και τους ωραίους τρόπους, για να την πάρει από το χέρι και να αποτελέσουν το τέλειο match. Αυτό την αφήνει βέβαια για αρκετά και μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνη της αφού κολλάει σε μια εικόνα και δεν λέει να ξεκολλήσει. Ερωτεύεται τον άνθρωπο και τον τοποθετεί σε έναν θρόνο δίπλα της.

Ιχθύς

Βάζει καρδούλες στα μάτια και ζει στη ροζ τσιχλόφουσκα που είχε φτιάξει όταν ήταν μικρή. Ένα ζώδιο που ερωτεύεται πανεύκολα και με πάθος. Η φαντασία τη θρέφει. Έχει την τάση να τα βλέπει όλα κάτω από ένα καλειδοσκοπικό φακό στον οποίο τα κόμματα, οι τελείες και όλα τα σημεία στίξης αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία ενός καλά κρυμμένου έρωτα.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.