ASTRO-MATRIX

Τα λεγόμενα coolairάκια

Αυτά είναι τα τρία πιο ψυχρά ζώδια

Με τα δυο χεράκια, πλάθω coolairάκια. Οκ, δεν είναι αστείο, ωστόσο εμείς γελάσαμε λίγο. Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις που κάνουν τους Night Walker από το GoT να εκλιπαρούν για έλεος; Στο αίμα τους δεν υπάρχει ρανίδα ζεστασιάς και πολλές φορές δεν σκαμπάζουν από χιούμορ, δημιουργώντας κλίμα πολικό στην παρέα.

Ζυγός

Μια καρδιά σαν Ιγκλού, θα την παρομοίαζες σαν μια παγωμένη σπηλιά, με όλα τα κομφόρ. Είναι καλός φίλος, ωστόσο σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που θα σε αφήσει να δεις πίσω από τη θολούρα του πάγου και να καταλάβεις ποιες είναι οι αδυναμίες του, οι ευαισθησίες του, οι φόβοι του. Καμουφλάρεται με ένα λεπτό στρώμα πάγου, που στο φως του ήλιου γυαλίζει και σε τυφλώνει, χωρίς να σε αφήνει να δεις τι γίνεται πιο μέσα. Είναι καλός φίλος, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα σε παγώσει από λάθος. Δημιουργεί σχέσεις είτε ερωτικές, είτε φιλικές όπως η Elsa από την ταινία της Disney Frozen που πολλές φορές δεν μπορεί να ελέγξει τη δύναμη της παγωνιάς που εκπέμπει και στο τέλος σε πετρώνει.

Υδροχόος

Είναι ο άνθρωπος που θα προτιμούσε να ζει κάπου απομονωμένος, με βιβλία, κόμικ και ένα ζευγάρι ακουστικά. Είναι κρύος στις διαπροσωπικές του σχέσεις, τουλάχιστον στην αρχή. Όλα αυτά βέβαια τα κάνει επειδή μπορεί και να ντρέπεται. Ωστόσο αν καταφέρεις και μπεις στην καρδιά αυτού του τύπου το κλίμα ξάφνου γίνεται τροπικό. Πρόσεχε γιατί όσο δύσκολα μπαίνεις, τόσο εύκολα βγαίνεις. Η εποχή των παγετώνων για εκείνον είναι ένα “αψού” μακριά. Μην σε βάλει στον πάγο, θα περιμένεις για πολύ.

Ιχθείς

Αν ήταν ζώο, θα ήταν πιγκουίνος. Μεγάλος, βαρύς και προτιμά το παγωμένο περιβάλλον. Η Ανταρκτική για εκείνον είναι τόπος που κατοικεί η κατεψυγμένη του ψυχή. Μπορεί να σε γειώσει καθώς μιλάς, να σου πει μια κουβέντα που θα παγώσει την καρδιά σου. Είναι ένας άνθρωπος που τα βλέπει όλα ωραία, ωστόσο έχει έναν αμβλύ τρόπο προσέγγισης που μπορεί και σου περνάει την αλήθεια σαν να σε διαπερνά σταλακτίτη . Η καρδιά του είναι απλή και χωρίς πολλά-πολλά σαν μια παγοπίστα, ωστόσο οι ζημιές που του έκαναν οι προηγούμενοι που χόρεψαν με παγοπέδιλα πάνω σε αυτή, άφησαν τα σημάδια τους και τώρα μπορεί να αποτελέσουν παγίδα για τη δική σου πτώση.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.