LIFESTYLE

Είναι επίσημο

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Λάσκαρη

Το «Μαριχουάνα Στοπ!» επιστρέφει στη θεατρική σκηνή και είναι πλέον δεδομένο ποια είναι η ηθοποιός που θα αναλάβει τον ρόλο της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη. Στον ρόλο της Καίτης Λαγοπούλου θα δούμε μία παό τις κυρίες που είχε συζητήσει ο Γιώργος Βάλαρης και τους είχε προτείνει να συνεργαστούν. Αυτή είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ίδια είχε παραδεχτεί πως της είχε γίνει η πρόταση και βρισκόταν σε συζητήσεις. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης έκανε την επίσημη ανακοίνωση.

Η πρόταση στην Καλογρίδη
Όπως είχε γράψει το TheTOC, ο Γιώργος Βάλαρης δεν έκανε ποτέ επίσημη πρόταση στη Νατάσα Καλογρίδη. Η συζήτησή τους κινήθηκε στο επίπεδο της ιδέας. Αυτό έρχεται τώρα να επιβεβαιωθεί από τα λεγόμενά του: «Δεν έκανα ποτέ πρόταση στη Νατάσα Καλογρίδη, δεν ξέρω πως βγήκε αυτό. Το είχα προτείνει στη Δούκισσα, είχαμε μιλήσει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα δουλέψουμε οπωσδήποτε. Η Ντορέττα θα είναι η Καίτη Λαγοπούλου, την οποία υποδύθηκε η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη. Μπορεί να έχουμε και τολμηρές εμφανίσεις. Θέλω να είναι τολμηρό το μιούζικαλ. Κι ο Δαλιανίδης είχε τολμηρές σκηνές».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.