LIFESTYLE

«Πόλεμος» με την πρώην σύζυγό του

Αγωγή Μουρούτσου σε Περράκη

Μέσω της δικαστικής οδού φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφορές τους ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην Playmate και εν διαστάσει σύζυγός του, Αναστασία Περράκη. Ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε αγωγή στην πρώην σύζυγό του, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, λίγο πριν φύγει για το Survivor.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μιχάλης ισχυρίζεται πως η Αναστασία «κάρφωσε» τη Λάουρα Νάργες, τη νυν σύντροφό του, σε σχέση με την 9χρονη κόρη του, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει όμως ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης», είχε αναφέρει η Αναστασία σε συνέντευξή της στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, το Δεκέμβριο του 2017.

Ενώ σε συνέντευξή της το 2015 είχε δηλώσει: «Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις. Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».

Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του Έλενα, το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010 ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013, χωρίς όμως να έχουν βρει συναινετικό μονοπάτι να βαδίσουν. Και όσο οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες για χάρη του παιδιού αυτό δεν κατέστη δυνατό εξού και το επόμενο ραντεβού τους έχει δοθεί στα δικαστήρια.

mouroutsos-narges

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. a 23:12 20/06/2018

    Αφού πήγε και παντρεύτηκε αυτόν (κάτι μεταξύ Dalton και καλόγερου) της αξίζει ότι και να πάθει μετά. Αλλά και αυτή δεν φαίνεται καλύτερη (επάγγελμα: PLAYMATE, δηλαδή εύσχημη λέξη για να περιγράψεις το αρχαιότερο επάγγελμα της γυναίκας).

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.