ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες

Άρπαξαν εργαλεία με κλεμμένο αυτοκίνητο και το έκαψαν

Σαν πολιορκητικό κριό χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» μια επιχείρηση στις Σέρρες, τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου 2017. Έπεσαν με αυτό πάνω στην είσοδο της περίφραξης, την γκρέμισαν και άρπαξαν από μέσα 150 ευρώ και εργαλεία αξίας 2.595 ευρώ.

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε έξι ημέρες μετά σε άλλη περιοχή των Σερρών, όπου οι δράστες το είχαν πυρπολήσει για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Ωστόσο, οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας ανακάλυψαν μέσα στα αποκαΐδια ίχνη γενετικού υλικού, τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση ενός 27χρονου Έλληνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και εμπρησμό από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα για να ταυτοποιήσουν τους άγνωστους συνεργούς του.

*** Δεν χάρηκε για πολύ τη μπάζα που έκανε ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος διέρρηξε την είσοδο του καταστήματος ενός 49χρονου στην Κατερίνη και άρπαξε από μέσα 2.300 ευρώ, σύμφωνα με την δήλωση του ιδιοκτήτη. Την ίδια μέρα συνελήφθη και στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκαν 1.500 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 49χρονο. Ο δράστης, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κλοπή, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα.

*** Στην ειρηνική Σέριφο έδρασαν δύο αλλοδαποί διαρρήκτες ηλικίας 22 και 42 χρόνων, οι οποίοι παραβίασαν μια καφετέρια και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή. Οι δράστες συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν και μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.