ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερη νίκη στο Μουντιάλ για την οικοδέσποινα

Ασταμάτητη η Ρωσία

To «2 στα 2» στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε η Ρωσία που νίκησε 3-1 την Αίγυπτο και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλό της σε δύο παιχνίδια, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης.

Ακάθεκτη η Ρωσία στο Μουντιάλ, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, αυτή τη φορά επικρατώντας 3-1 της Αιγύπτου, η οποία είχε στη σύνθεσή της το μεγάλο της αστέρι, Σαλάχ.

Με το απίστευτο αυτογκόλ του Φατί στο 47ο λεπτό, η Ρωσία προηγήθηκε στο στάδιο της Αγίας Πετρούπολης για να έρθουν ο Τσερίσεφ στο 59' και ο Τζιούμπα στο 62' να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 73' ο Σαλάχ μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο υποδείχθηκε με τη βοήθεια του VAR και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Τσέρισεφ (74’ Κουζιάεφ), Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν Ζιρκόφ (87’ Κουντριάσοφ), Σαμέντοφ, Τζιούμπα (79’ Σμόλοφ).

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ-Σεναουί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φάτι, Χαμέντ, Μόχσεν (82’ Καχράμπα), Σαλάχ, Αμπντελσάφι, Ελνένι (64’ Ουάρντα), Σαΐντ, Τρεζεγκέ (68’ Σόμπχι).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.