ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία απολυμένων της ΕΥΔΑΠ έξω από το υπ. Μεταφορών και Δικτύων

Τον δικό τους αγώνα δίνουν οι 23 απολυμένοι υδρονομείς της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να επιστρέψουν στην εργασία τους, καθώς θεωρούν πως έχουν απολυθεί παράνομα αφού και ο Άρειος Πάγος έχει βγάλει θετική απόφαση για τους απολυμένους εργαζόμενους.

«Προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τον δίκαιο αγώνα των υδρονομέων της ΕΥΔΑΠ είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής γραμματέας εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ» υπογράμμισε ο κ. Κιόσης αναπληρωτής γραμματέας της Ομοσπονδία των Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με τους εργαζομένους, το 2009, ο ΑΣΕΠ έβγαλε μια προκήρυξη και ζητούσε υδρονομείς. Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός επιλέχτηκαν οι υποψήφιοι που πέτυχαν πρώτοι στον διαγωνισμό. Η διαδικασία όμως πρόσληψης τους σταμάτησε καθώς προκηρύχθηκαν οι εκλογές του 2009. Στην συνέχεια που την σκυτάλη πήρε το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση ζήτησε επανέλεγχο της διαδικασίας, αφού θεώρησε πως έγινε για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Τελικά οι υποψήφιοι δικαιώθηκαν δικαστικά και δόθηκε η εντολή στην διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει η διαδικασία πρόσληψης τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.