LIFESTYLE

Ποιος είναι ο σύντροφός της

Γέννησε πρόωρα η Λυδία Παπαϊωάννου

Η Λυδία Παπαϊωάννου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Κυριάκο Μπαλάσκα.

Η παρουσιάστρια, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το MAD, κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό στο Social Experience Forum, όπου η φουσκωμένη κοιλίτσα της διαγραφόταν.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, το οποίο επιβεβαίωσε τη γέννηση του πρώτου παιδιού της παρουσιάστριας.

Η εγκυμοσύνη της έγινε γνωστή πριν από ένα μήνα, όταν διένυε τον έβδομο μήνα της, και κατάφερε να το κρατήσει κρυφό τόσους μήνες. Η αποκάλυψη έγινε με την παρουσία και την ομιλία της στο Social Experience Forum όπου εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά.

Η Λυδία έχει μακροχρόνια σχέση με τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα.

Ο Κυριάκος είναι γνωστός tattoo artist και έχει πει σε συνέντευξή του:

«Ασχολούμαι σχεδόν 10 χρόνια με το τατουάζ. Είχα ήδη πολλά tattoo πάνω μου όταν ξεκίνησα εγώ να μαθαίνω να βαράω”. Κάπως έτσι δεν ξεκινούν όμως όλοι; Τουλάχιστον αυτό έχω εγώ στο μυαλό μου για όλους αυτούς που βλέπω να δηλώνουν tattoo artists. “Στην πλειοψηφία τους οι τατουατζήδες ξεκινούν να σκέφτονται το να γίνουν artists από τα tattoo που έχουν οι ίδιοι πάνω τους. Ειδικά αν είναι άνθρωποι που τους αρέσει να ζωγραφίζουν. Εγώ ξεκίνησα λίγο διαφορετικά. Μου έλεγαν φίλοι μου επειδή ήξεραν ότι ζωγραφίζω, να ασχοληθώ και έτσι ξεκίνησα. Σχεδιάζοντας”.

Πηγή: FTHIS.GR

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.