ΚΟΣΜΟΣ

Από ATM τράπεζας

Ινδία: Αρουραίοι έκαναν... ανάληψη 17.000 δολαρίων

Η διαδικασία είναι τυπική... Κάθε μέρα, ο υπεύθυνος φροντίζει ώστε τα ATM να διαθέτουν ικανό ποσό μετρητών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πελάτες της τράπεζας. Τα χρήματα μετρώνται και αναλόγως συμπληρώνονται, αφού ενημερωθούν όλα τα συστήματα. Πρόκειται για μία καθημερινή ρουτίνα. Μία μέρα ωστόσο, η ρουτίνα... παραβιάστηκε!

Δεκάδες πελάτες διαμαρτυρήθηκαν για συγκεκριμένο ΑΤΜ τράπεζας, καθώς δεν κατάφεραν να κάνουν ανάληψη, λόγω... έλλειψης χρημάτων! Οι υπεύθυνοι απόρησαν, καθώς είχαν ακολουθήσει την τυπική καθημερινή διαδικασία. Ο έλεγχος που ακολούθησε, ανέδειξε την απίθανη ιστορία. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αρουραίοι είχαν κάνει... ανάληψη 1,2 εκατ. ρουπίων (περίπου 17.000 δολαρίων)! Τα τρωκτικά είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο μηχάνημα και να ροκανίσουν δεκάδες χαρτονομίσματα, καταστρέφοντας σχεδόν ότι υπήρχε μέσα.

Η αρμόδια ελεγκτική αρχή έβγαλε τις φωτογραφίες και το βίντεο στη δημοσιότητα, προκειμένου να ενημερώσει τους πελάτες της τράπεζας για το απίστευτο αυτό συμβάν. Το δε μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας για αρκετές εβδομάδες, προκειμένου να καθαριστεί, να απολυμανθεί και να «θωρακιστεί» από τυχόν μελλοντικές επιθέσεις τρωκτικών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.