ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται από σήμερα Σάββατο σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σε εξέλιξη είναι έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Τα πρώτα προβλήματα που αναφέρθηκαν είναι στο Κερατσίνι όπου πλημμύρισε η λεωφόρος Δημοκρατίας και εγκλωβίστηκαν οδηγοί με τα οχήματά τους, χωρίς όμως να χρειασθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Η κακοκαιρία θα συνεχισθεί και αύριο με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στη Χαλκιδική, στην ανατολική Θεσσαλία , τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Στην Αττική αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν σήμερα, πριν από το μεσημέρι τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, το μεσημέρι και το απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική και η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Επίσης, από το μεσημέρι θα επηρεαστούν η κεντρική Μακεδονία, ενώ από το βράδυ η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια.

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το πρωί τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια και τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά (πλην Μακεδονίας και Θράκης).

Τη Δευτέρα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος και την Τρίτη, τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.