ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάλαμε τέλος στον εμφύλιο

Καμμένος: Σήμερα είναι ημέρα δικαίωσης

Σήμερα είναι ιστορική ημέρα γιατί η κυβέρνηση έσπασε τα δεσμά του ΔΝΤ. Αποφύγαμε τον εμφύλιο πόλεμο και καταφέραμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να συνυπάρχουμε και να δώσουμε ένα τέλος στην περίοδο του εμφυλίου. Ζοριστήκαμε, ήταν δύσκολο αλλά χάρις στους βουλευτές των δύο ομάδων είμαστε εδώ» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος διαδέχθηκε τον Αλέξη τσίπρα στο βήμα του Ζαππείου.

«Τώρα ξεκινάει ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για όλους τους έλληνες» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και σημείωσε ότι ήταν προφανής ο δόλος της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ. Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση για να μην φτάσουμε στην σημερινή ημέρα. Τα Ζάππεια τα ήθελαν για άλλους σκοπόυς είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ακόμα ότι δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο να πουλάει πατριωτισμό. «Ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι» είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Αλέξη, η συνεργασία μας ήταν, είναι και θα είναι έντιμη».

Καλώ την αντιπολίτευση να εγκαταλείψει τη στείρα διαχαστική πολιτική είπε επίσης ο Πάνος Καμμένος ο οποίος κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε ότι ο Ελληνικός λαός έχει αυτή την στιγμή ως ηγέτη του τον καλυτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τα βοθρολύματα στο βόθρο και κλειστό το καπάκι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.