ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον χειροκρότησαν οι βουλευτές της ΝΔ

Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος - Εκτός ΚΟ τον έθεσε ο Π. Καμμένος

Ρήγμα στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ - Ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ψήφισε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης

Μία απώλεια είχε η κυβερνητική συνοχή στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καταψήισε την κυβέρνηση ψηφίζοντας «ναι» στην πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης. Το «ναι» του Δημήτρη Καμμένου, με το οποίο ο βουλευτής συντάχθηκε με την άποψη της ΝΔ, χειροκροτήθηκε θερμά από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος εθέσε εκτός τον Δ. Καμμένο απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, ενω απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο πολιτικός χώρος της ακροδεξιάς γίνεται ολοένα και πιο ευρύχωρος για καμμένες προσωπικότητες. Από τους συριζανέλ ως στη ΝΔ. Και εις δεξιότερα. Υπάρχει πάντοτε πιο κάτω.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.