ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το βήμα της Βουλής

Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι η επίθεση στο γραφείο μου έγινε από το Ρουβίκωνα

Ο Κώστας Κατσίκης από το βήμα της Βουλής αμφισβήτησε ότι η επίθεση στο γραφείο του έγινε από μέλη του Ρουβίκωνα παρά την ανάληψη ευθύνης που τα μέλη έκαναν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Αποτυχημένη ήταν η επίθεση και αποτυχημένη ήταν και η προκήρυξη για την άνανδρη και τρομοκρατική ενέργεια. Κακέκτυπη αναπαραγωγή παλαιότερων οργανώσεων. Για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και αμφισβητώ. Όταν θα έχω τα στοιχεία δηλαδή από ποιον έγινε , τότε αυτά τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας.
Επειδή βαραίνει κι εμένα η ευθύνη σε αυτό το προσωπικό θέμα. Να δούμε αν πραγματικά πρόκειται για το Ρουβικώνα. Κι αν είχε μάθει το μάθημα της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει».

Μάλιστα ο κ.Κατσίκης ζήτησε συγγνώμη από τους βουλευτές γιατί όπως είπε δεν μπόρεσε σήμερα να εκπληρώσει με το σωστό τρόπο τα καθήκοντά του.

«Σας ζητώ συγγνώμη γιατί σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω τα καθήκοντα μου ως κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μια επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.