ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι είπε για τον Μέσι

Μαραντόνα: Εχω οργή και θυμό, φόρεσα αυτή τη φανέλα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε την απογοήτευσή και την οργή του για την ήττα (3-0) που γνώρισε η Αργεντινή ενάντια στην Κροατία.  

«Έχω μια μεγάλη οργή και ένα πολύ μεγάλο εσωτερικό θυμό, επειδή φόρεσα αυτή τη φανέλα και δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα «χτυπημένη» από μια κροατική ομάδα που δεν είναι η Γερμανία, δεν είναι η Βραζιλία, η Ολλανδία, δεν είναι η Ισπανία. Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να πω . Ο Λίο, λέω ότι ο Λίο έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει, όπως ο ίδιος θα μπορούσε να παίξει, είναι δύσκολο όμως να επιλύσει τα προβλήματα των συμπαικτών του», είπε ο διάσημος Αργεντινός.
Επίσης η εφημερίδα Clarin αποκαλύπτει πως ο Λιονέλ Μέσι έζησε τις ώρες μετά την ήττα από την Κροατία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, ο Μέσι ήταν ο πρώτος που έφτασε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και εκείνος που έφυγε πρώτος από το γήπεδο μαζί με τον πρόεδρος της AFA Κλαούντιο Τάπια. Στο ξενοδοχείο, πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο 221, το οποίο μοιράζεται με τον Αγουέρο, χωρίς να πάει για δείπνο, που ήταν πάντως προαιρετικό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.