MEDIA

Αποχωρεί από το Real Group

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης διευθυντής στο Epsilon

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η πληροφορία που κυκλοφορούσε έντονα τελευταία και ήθελε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μιχαλέλη να αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Epsilon Tv.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης αποχωρεί από το Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου όπου ήταν διευθυντής της εφημερίδας Real News και του ραδιοφωνικού σταθμού Real fm.

Ο κ. Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και σε ιδιωτικούς σταθμούς αλλά και σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο κ. Μιχαλέλης -μεταξύ άλλων- έχει διατελέσει διευθυντής στον Alpha και Γενικός Διευθυντής στην ΕΡΤ.
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο τηλεοπτικός σταθμός, ανακοινώνει και επίσημα τον κ. Μιχαλέλη. Επόμενο βήμα, να επιλεγεί ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και να στελεχωθεί το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αλλάξει ριζικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon TV καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως “σημείο αναφοράς” στο νέο τηλεοπτικό τοπίο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.