ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεβάζει τον πήχη ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης

Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή

Με νούμερο ένα στόχο την δυναμική επιστροφή της προοδευτικής παράταξης σε ρόλο πρωταγωνιστή στις επόμενες εκλογές, το Κίνημα Αλλαγής επιχειρεί να πιάσει ξανά το νήμα της άμεσης επαφής με τους πολίτες και δη την ‘μεσαία τάξη’, η οποία υπήρξε διαχρονικά υποστηρικτής του χώρου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο 27χρονος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, που πρωτοστατεί στην «πορεία στον λαό» του κόμματος, ανεβάζει τον πήχη. «Οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές για τρεις και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η ευχάριστη έκπληξη σε αυτές», διαβεβαιώνει.

«Οι περιοδείες μας σε όλη την Ελλάδα, τόσο οι δικές μου, όσο και των υπόλοιπων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, σηματοδοτούν το άνοιγμά μας προς την κοινωνία», είπε σε συνέντευξή του στο TheCaller, διαβεβαιώνοντας για μαζική ανταπόκριση των μελών και των φίλων του κόμματος από τις πρώτες κιόλας Νομαρχιακές Συνελεύσεις στις οποίες βρέθηκε. Έχοντας μόλις αναλάβει την αρμοδιότητα της συγκρότησης των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ξεκαθαρίζει ότι το διακύβευμα των εκλογών για την Χαριλάου Τρικούπη δεν είναι απλώς η κυβερνητική αλλαγή. «Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή», λέει, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι «διαπραγματεύεται με τους δανειστές κρυφά από τον ελληνικό λαό, με μοναδικό γνώμονα το πώς θα στήσει ένα νέο ψεύτικο προεκλογικό αφήγημα για να αποφύγει τον επερχόμενο εκλογικό διασυρμό».

Την ίδια ώρα, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, επιμένουν να καταφέρονται τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της ΝΔ, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν βάση αλήθειας τα σενάρια που τους θέλουν να ‘στρίβουν’ προς τα δεξιά ή τα αριστερά τους ανάλογα με τη συγκυρία και τονίζοντας ότι δεν τους έλκει ούτε η συντήρηση ούτε ο λαϊκισμός. Αντίθετα, προτείνουν την εθνική συνεννόηση σε μείζονα θέματα, αφήνοντας τον λαό να μιλήσει στις εκλογές, δίνοντας εκείνος την εντολή για τυχόν συγκυβέρνηση που μπορεί να προκύψει την επομένη της κάλπης. Σε αυτό το μήκος κύματος και με δεδομένες τις αποφάσεις του ιδρυτικού συνεδρίου και της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής περιοδεύουν ανά την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα του κόμματος. Στόχος, η 25η Ιουνίου, επομένη της διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη δημοτικών οργανώσεων, να βρει το κόμμα σε πλήρη προεκλογική διάταξη…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.