ΕΛΛΑΔΑ

Βαν με 16 παράνομους μετανάστες βγήκε εκτός πορείας

Πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Τρία παιδιά στα θύματα

Σοκ από το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, με τραγικό απολογισμό, έξι νεκρούς, εκ των οποίων τα τρία είναι παιδιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, στις 6.50 το πρωί, στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ, λίγα χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο εξόδου για Καβάλα.

Ένα μικρό τζιπ που μετέφερε παράνομους μετανάστες ιρανικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του, πέρασε το διαχωριστικό τοιχίο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα βράχια.

Από το τζιπ όπου είχαν στοιβαχτεί οι άνθρωποι αναζητώντας μία καλύτερη ζωή, ανασύρθηκαν από το ΕΚΑΒ πέντε νεκροί, ενώ άλλος ένας ενήλικας εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου στο νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί νοσηλεύονται οι δέκα τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται από ορθοπεδικούς αυτή την ώρα, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών θεωρείται σοβαρή καθώς έχουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι άλλοι έξι τραυματίες είναι πιο ελαφρά.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για οικογένειες προσφύγων που πλήρωσαν τον διακινητή για να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο διάστημα λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης στον Έβρο για το νέο προσφυγικό κύμα, παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις διακινήσεις.

 

kavala2

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.