LIFESTYLE

Πρόκειται για το μεσαιωνικό κάστρο Ashford Castle

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Μήνας του μέλιτος σε παραμυθένιο κάστρο στην Ιρλανδία;

Ένα μεσαιωνικό κάστρο στην Ιρλανδία, που έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο, είναι όπως φαίνεται ο τόπος που επέλεξαν να περάσουν ανενόχλητοι τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Οι φήμες ήθελαν τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ να περνούν τον μήνα του μέλιτος κάπου στην Αφρική ή στην Αλμπέρτα του Καναδά, όμως τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε κάστρο της Ιρλανδίας έκαναν τους ντόπιους να πιστεύουν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν απομακρυνθεί πολύ από τη Γηραιά Αλβιόνα.

Πρόκειται για το μεσαιωνικό κάστρο Ashford Castle, που κτίστηκε το 1228 και βρίσκεται μεταξύ των κομητειών Μάγιο και Γκόλγουεϊ, στο δυτικό τμήμα της Ιρλανδίας. Από το 1915 το κάστρο λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο και έχει φιλοξενήσει διασημότητες όπως ο Όσκαρ Ουάιλντ, η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, ο Ρόναλντ Ρήγκαν και ο Μπραντ Πιτ.
Ashford_Castle

 Αν και το ίδιο το ξενοδοχείο έχει αρνηθεί να σχολιάσει τις σχετικές φήμες και το παλάτι του Κένσιγκτον παραμένει «σιωπηλό», οι ντόπιοι επιμένουν πως ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στο πεντάστερο ξενοδοχείο, στο οποίο η τιμή ενός απλού δωματίου ξεκινά από 700 ευρώ τη βραδιά και φθάνει μέχρι 4.500 ευρώ για ένα βράδυ σε μια από τις πολυτελείς και παραμυθένιες σουίτες.

Οι εικασίες πως το νιόπαντρο ζευγάρι περνά τον μήνα του μέλιτος στο πολυτελές κάστρο ξεκίνησαν πρόσφατα, όταν απαγορεύτηκε η είσοδος σε ντόπιους που πήγαν να το επισκεφθούν. Το Twitter πήρε «φωτιά». Ένας χρήστης έγραψε: «Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουμε στο Ashford Castle και δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα ή γύρω από αυτό επειδή μέσα είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Άλλος χρήστης αναφέρει: «Η Μέγκαν και ο Χάρι υποτίθεται πως βρίσκονται στο Ashford Castle. Τα μέτρα ασφαλείας είναι πραγματικά πολύ αυστηρά σε σύγκριση με τη τελευταία φορά που ήμουν εκεί». Σύμφωνα με τους ντόπιους οι δρόμοι γύρω από το κάστρο έχουν κλείσει και τα μέτρα ασφαλείας είναι ασυνήθιστα αυξημένα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.