ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας

Σφοδρά πυρά Κοντονή για ΝΔ, Σαμαρά και Γεωργιάδη

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, με αφορμή το περιστατικό με το χρυσαυγίτη βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος ανέφερε, από το βήμα της Βουλής, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ακροδεξιές απόψεις και έχει πάρει τον κατήφορο και δεν έχει τέλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε με σκληρέες εκφράσεις και για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο είπε ότι «αύριο η ΝΔ υπογράφει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου της και μπορεί μετά να μετονομάσετε το κόμμα σας σε Πολιτική Άνοιξη και να αναδείξετε τον Σαμαρά σε επίτιμο πρόεδρο», προσθέτοντας ότι «έχει πάρει το κόμμα τον κατήφορο που δεν έχει τελος».

Ο υπουργός μίλησε στη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου και σχολίασε «ανοίγετε την πόρτα στο νεοναζιστικό μόρφωμα. Εμείς δεν είπαμε ότι η ΝΔ ταυτίζεται με αυτές τις απόψεις, αλλά ποιος ανοίγε την πίσω πόρτα;».

Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής ήταν υποψήφιος με τον κ.Γεωργιάδη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Κάνετε», είπε, «πατριδοκαπηλία, που ταυτίζεται με την ακροδεξιά ρητορεία και έχετε ευθύνη γι' αυτό που έγινε σήμερα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.