ΚΟΣΜΟΣ

Κλίμα αποδιοργάνωσης επικρατεί στο Γραφείο Επικοινωνίας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών στον Λευκό Οίκο

Ο πρόεδρος Τραμπ ήταν ευτυχής όταν ενεργούσε ως εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ενώ σήμερα με δεδομένη την αποδιοργάνωση του αρμόδιου γραφείου επικοινωνίας, τα στελέχη του αισθάνονται ευχάριστα όταν ο ίδιος αναλαμβάνει τον ρόλο τους, σχολιάζει το “ Politico”.

Έτσι, την Παρασκευή το απόγευμα βρισκόταν στο γραφείο Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου μόνο ο Ρέιτζ Σαχ, λίγες ώρες μετά την απόφαση του πρόεδρου Τραμπ να βγει από την απομόνωσή του, μετά το ταξίδι στη Σιγκαπούρη και να μιλήσει αιφνιδιαστικά για ένα 20λεπτο στους δημοσιογράφους στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Εντός των δύο περιοχών του Λευκού Οίκου στις οποίες μπορούν να κινηθούν οι δημοσιογράφοι, δεν υπήρχε σχεδόν κανείς διαθέσιμος από το γραφείο Τύπου για να σχολιάσει την εντολή φυλάκισης του πρώην προέδρου της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, του Πολ Μάναφορτ, αλλά και την προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων να επιτύχουν μία συμφωνία για το μεταναστευτικό.

Κάποια στιγμή, δύο νεαρά στελέχη βρέθηκαν στο γραφείο της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου Λίντσεϊ Γουόλτερς που απουσίαζε, ενώ άλλη αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, η Κέλι Λοβ, αποχώρησε την Παρασκευή αναλαμβάνοντας μία θέση στο υπουργείο Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.