ΕΛΛΑΔΑ

Είκοσι οχήματα η συνοδεία της

Στην Ελλάδα η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα η πανέμορφη πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου με ιδιωτική πτήση.

Η πριγκίπισσα συνοδευόταν από τον γιο της, τον διάδοχο και πρίγκιπα Μουλάι Χασάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνοδεία είναι πολυμελής και η οικογένεια που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην χώρα μας και, ιδιαιτέρως στην περιοχή της Κυλλήνης.

Πέρυσι η πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Ηλεία είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα ενώ είχε ακουστεί και γραφτεί πως εκτός από το Ιόνιο είχε λατρέψει και την Τζια στο Αιγαίο πέλαγος όπου μάλιστα φρόντισε να αγοράσει και μία βίλα.

Για την ασφαλή άφιξη της και την επίσημη υποδοχή που της επιφυλάχθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την ασφάλεια του αεροδρομίου και την ΕΛΑΣ. Το μόνο που δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί ήταν λόγω του άστατου, βροχερού καιρού που επικρατεί στην περιοχή, το προβλεπόμενο για τέτοιες VIP περιπτώσεις, κόκκινο χαλί.

Υπενθυμίζεται ότι η βασιλική οικογένεια του Μαρόκου στηρίζει και επισκέπτεται την Δυτική Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και μάλιστα με σταθερή σχεδόν ετήσια συχνότητα.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα που η Πριγκίπισσα και ο γιος της θα παραμείνουν για τις διακοπές τους στην περιοχή.

Σύμφωνα τέλος με τα τελευταία δημοσιεύματα η Λάλα χώρισε φέτος από τον σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ' με τον οποίο θα συμπλήρωναν 16 χρόνια γάμου.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.