ΕΛΛΑΔΑ

Τους απώθησαν τα ΜΑΤ

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα - Διαδηλωτές πήγαν να εισβάλουν στη Βουλή

Οι πρώτοι διαδηλωτές για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά απο το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, άρχισαν να συγκεντρώνονται.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι το μεσημέρι ενώ η προσέλευση θα συνεχίζεται όλη την ημέρα, όσο θα διαρκεί και η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής για το Σκοπιανό, που έχει καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων και πολλοί νέοι άνθρωποι και πολλοί ιερείς, κρατούν ελληνικές σημαίες και σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας.

 Επεισόδιο υπήρξε πριν από λίγο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν τις σκάλες του Κοινοβουλίου και να εισβάλουν στον χώρο.

Οι διαδηλωτές, κυρίως άτομα πολύ νεαρής ηλικίας, πέταξαν μπουκάλι εναντίον των αστυνομικών και κινήθηκαν με πρόθεση να ανέβουν τις σκάλες και να εισβάλουν στο Κοινοβουλίου. Αντιμετωπίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «Να καεί, να καεί το μπουρ@@@ η Βουλή» και συνθήματα εναντίον των πολιτικών.

math800

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.