ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Αργεντίνος σταρ γίνεται 31 ετών

Τα πιο πικρά γενέθλια του Μέσι και το μήνυμα αγάπης της συζύγου του

Ο Λιονέλ Μέσι γίνεται σήμερα 31 ετών. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, γεννημένος στο Ροσάριο, δίχως αμφιβολία περνάει στη Ρωσία τα πιο πικρά γενέθλια της ζωής του.  

Πάντως η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο, μόλις το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα δημοσίευσε ένα εγκάρδιο μήνυμα που κυριάρχησε γρήγορα στα social media, ένα χαιρετισμό για τα γενέθλιά του:

«Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ! Σε ευχαριστώ που με έχεις κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και για την οικογένεια που έχουμε, που είναι μεγαλύτερος ο θησαυρός μας», έγραψε.

Η Ροκούτσο, με την οποία ο Μέσι παντρεύτηκε πέρυσι στην πατρίδα του, άφησε την επιθυμία του για το μέλλον: «Εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένος σήμερα και πάντα με αγάπη».

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να είναι κοντά στον σύζυγό της, αλλά χρησιμοποίησε τα κοινωνικά της δίκτυα για να καταστήσει σαφή στον κόσμο την αγάπη που τους «δένει».

Μάλιστα στο Instagram δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές, όπου εμφανίζονται τα τρία τους παιδιά, Τιάγκο (5 ετών), Ματέο (2) και λίγο Τσίρο, μόλις τριών μηνών.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια φήμη για μια υποτιθέμενη κρίση στο ζευγάρι, κάτι που επίσης διαψεύστηκε με ισχυρό τρόπο με ένα άλλο μήνυμα στα social media. «Πάντα μαζί, περισσότερο από ποτέ», ήταν η φράση που επέλεξε.

Σίγουρα αυτές δεν είναι οι πιο εύκολες ώρες για να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο αρχηγός της Αργεντινής, που βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Μπρόνιτσι, μία πόλη 50 λεπτά μακριά από τη Μόσχα, περιμένοντας την Τρίτη να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, στον αγώνα με την Νιγηρία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.