ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη

Το Κίνημα Αλλαγής πετά το γάντι στο Ποτάμι

Ανακοίνωση με αποδέκτη το Ποτάμι εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγή, μετά τους εσωτερικούς τριγμούς που προκάλεσαν οι διαφορετικές απόψεις για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια.

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, που σημειώνει ότι «συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά».

Παράλληλα, το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που το συνθέτουν είναι « ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας.

Κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.

Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών.

Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.

Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.

Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.