ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε εύκολα τον Παναμά

Το Βέλγιο έδειξε τα δόντια του...

Μετά από πειστική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, το Βέλγιο νίκησε εύκολα τον Παναμά με 3-0 και έδειξε με το καλημέρα τις διαθέσεις του στο Παγκόσμιο Κυπέλλο της Ρωσίας. Δύο γκολ για τους Βέλγους πέτυχε ο Λουκάκου και ένα ο Μέρτενς.

Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν από την αρχή αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ, γεγονός που έφερε ανησυχία.

Το έξοχο τέρμα του Μέρτενς όμως στο 49ο λεπτό (σουτ στην κίνηση που τίναξε τα δίχτυα) άνοιξε την άμυνα του πρωτάρη σε Μουντιάλ Παναμά.

Αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί του Λουκάκου ο οποίος με δύο γκολ στο 69' και 75' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη δίκαιη νίκη του Βελγίου.

ΒΕΛΓΙΟ (Ρ. Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Μπογιατά, Βερτόνχεν, Μενιέ, Ντε Μπράινε, Βιτσέλ (90' Τσαντλί), Καράσκο (74' Ντεμπελέ), Μέρτενς (83' Τοργκάν Αζάρ), Ε. Αζάρ, Λουκακού.

ΠΑΝΑΜΑΣ (Ερνάν Γκόμες): Πενέδο, Μουρίγιο, Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέιβις, Μπαρσένας (63' Τόρες), Κούπερ, Γκόμες, Γοδόι, Ροντρίγκες (63' Ντίας), Πέρες (73' Τεχάδα).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.