ΕΛΛΑΔΑ

Στη Ζάκυνθο

Τρεις Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν Βρετανίδα

Την καταγγελία του βιασμού μιας νεαρής Βρετανίδας τουρίστριας ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές του νησιού, μετά όσα καταγγέλθηκαν από την ίδια, όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τριών Πακιστανών, όπως είπε, στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έγιναν γνωστά, η νεαρή τουρίστρια που είχε φτάσει στο νησί για διακοπές, χθες (26-06-2018) διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του Λαγανά, από το οποίο έφυγε με προορισμό το ξενοδοχείο της. Στη διαδρομή έχασε τον προσανατολισμό της και τότε ζήτησε τη βοήθεια ενός αγνώστου.

Εκείνος όμως, αντί του ξενοδοχείου την οδήγησε σε παρακείμενο παράπηγμα όπου έμενε με ομοεθνείς του, τους οποίους και προφανώς ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθόσον όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα την περίμεναν γυμνοί. Στην προσπάθειά τους να της αφαιρέσουν τα ρούχα κατάφερε να τους σπρώξει και να φύγει τρέχοντας φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο οπότε βρήκε μπροστά της έναν οδηγό ταξι και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία λίγο αργότερα και αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές από τις περιγραφές που έκανε η Βρετανίδα προχώρησαν σε 5 προσαγωγές με την ίδια να αναγνωρίζει τους 3 από αυτούς ως δράστες και να συλλαμβάνονται.

Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.