ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί τις αντιδράσεις για το Μακεδονικό

Ξεκινά περιοδείες στη Β. Ελλάδα ο Μητσοτάκης

Να ανοίξει τους «υποδοχείς» ψηφοφόρων του κόμματός του σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ξεκινά περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα με διττό στόχο: αφενός, να προσελκύσει ψηφοφόρους που αντιδρούν στο περιεχόμενο της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, αφετέρου να μην αφήσει χώρο για δημιουργία νέου «πατριωτικού» κόμματος «στα δεξιά» της ΝΔ.

Συν τοις άλλοις, από τα «ραντάρ» της ΝΔ δεν έχουν ξεφύγει και οι αντιδράσεις από τοπικά στελέχη του κόμματος του Πάνου Καμμένου στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς υπάρχει έντονη κινητικότητα και όλα δείχνουν πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πληρώνουν βαρύ κόστος για τη συμφωνία περί το Μακεδονικό, παρά την δεδηλωμένη διαφωνία τους.

 

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ, λοιπόν, δεν χάνει την ευκαιρία: μεθαύριο, Πέμπτη, θα μιλήσει στις 9 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στο συνέδριο για τις εξαγωγές που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Πριν μεταβεί στην «νύμφη του Θερμαϊκού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Κιλκίς, ώστε να δώσει το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης. Σημειωτέον ότι αυτή θα είναι μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζει περιοδείες και εμφανίσεις στην Κοζάνη, την Καβάλα και αλλού, σηκώνοντας τα λάβαρα… του «μακεδονομάχου», ώστε να προσελκύσει όσους ψηφοφόρους παίρνουν «διαζύγιο» από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες λόγω Μακεδονικού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.