ΕΛΛΑΔΑ

Τα είδε να βρίσκονται στη Ραφήνα

Αγωνία για πατέρα που είδε ζωντανά τα παιδιά του στην τηλεόραση και δεν μπορεί να τα βρει

Με κάθε τρόπο προσπαθούν δεκάδες άνθρωποι να βρουν τους οικείους τους μέσα στον πανικό που επικρατεί μετά την ανείπωτη τραγωδία που έχει κοστίσει μέχρι τώρα τις ζωές 77 ανθρώπων από τη φωτιά στην Αττική.

Ανάμεσά τους είναι και ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, ο οποίος βλέποντας τις κάμερες καναλιών να βρίσκονται στη Ραφήνα, απευθύνθηκε σε αυτά ζητώντας να μεταδοθεί το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση στην προσπάθειά του να βρει τις 9χρονες δίδυμες κόρες του, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο διασώθηκαν από πλοίο και μεταφέρθηκαν στην στεριά. filipp

Μετά από μία ημέρα αγωνίας και τρόμου για το τι έχουν απογίνει τα παιδιά του, μετά από επίσκεψή του ακόμη και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου βρέθηκε ανάμεσα από πτώματα σε ψυγεία μήπως και αναγνωρίσει εκεί τις κόρες του, αφού δεν βρίσκονταν σε κανένα νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα, εκείνος και η γυναίκα του ένιωσαν την ελπίδα τους να επανέρχεται όταν είδαν σε πλάνα τηλεοπτικών σταθμών δύο κορίτσια, που είναι ίδια με τα δικά τους, να κατεβαίνουν σώα από ένα πλοιάριο.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση ώστε να βρεθεί κάποια άκρη με τον πατέρα που βρίσκεται ακόμη στο σκοτάδι και οι πρώτες επαφές από κόσμο που μπορεί να είδε τα παιδιά έγιναν μέσω των σταθμών.

Τα παιδιά βρίσκονταν μαζί με τους γονείς του κ. Φιλιππόπουλου, ο οποίος όμως παρουσιάζεται απαισιόδοξος για την τύχη τους... filipp1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.