ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Χασισοφυτεία - τέρας με 10.500 δενδρύλλια στην Καρδίτσα

Μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση και αριθμό δενδρυλλίων χασισοφυτείες που εντοπίστηκαν ποτέ στην Ελλάδα, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα σε ένα αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας όπου την καλλιεργούσε ο 44χρονος ιδιοκτήτης του.

Η θηριωδών διαστάσεων φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 10.564 (!) δενδρύλλια ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,70 μέτρου, τα οποία εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αγρότη, όπου συνελήφθη και βρέθηκαν μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 1.250 γραμμαρίων που σημαίνει ότι σκόπευε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την χασισοφυτεία!

Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι γυάλινα μπουκαλάκια με λάδι άγνωστης χημικής σύστασης, πιθανότατα χασισέλαιο, δείγμα του οποίου εστάλη για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Ο 44χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί ένας 24χρονος συνεργός του που δεν βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.