ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς»

Δημήτρης Καμμένος: Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Πάνος Καμμένος

«Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» χαρακτήρισε την «καθυστερημένη» όπως είπε αντίδραση του Πάνου Καμμένου να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας, ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά που λέει, αφού ο Τζανακόπουλος είπε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο ίδιος κάλεσε το Μαξίμου «να απαντήσει» ως «οφείλει» στο ερώτημα αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση».

«Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», είπε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα των 180 ψήφων».

Σχετικά με την παράδοση της αντιπροεδρίας της Βουλής, μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την οποία ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης του έχει απευθύνει δημόσια έκκληση, απάντησε ότι, «δεν είπα ότι δεν παραιτούμαι, αλλά ότι πρέπει να συζητήσουμε τα διαδικαστικά».

Επικαλέστηκε και πάλι το σχετικό κανονισμό της Βουλής και είπε ότι «οι 182 ψήφοι που πήρα από όλους τους συναδέλφους είναι προσωπικές» και συμπλήρωσε ότι, δεν ανησυχεί για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται για την παράδοση της αντιπροεδρίας. Εκτίμησε ωστόσο, ότι, «το ζήτημα θα επιλυθεί προς το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο Υπουργός Άμυνας, για χρηματισμό με σκοπό την παραίτησή του, είπε ότι δεν ασχολείται «με κουταμάρες» και χαρακτήρισε «πολιτικό ολίσθημα» στο οποίο έχουν πέσει βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.