ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα μία αποκάλυψη-βόμβα 

ΕΚΑΒ: Μέχρι τις 22:30 τη Δευτέρα είχαμε παραλάβει 4 νεκρούς από το Μάτι

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προχώρησε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος.

Όπως είπε, το ΕΚΑΒ είχε παραλάβει τους πρώτους νεκρούς μέχρι τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας! Υπενθυμίζεται πως η σύσκεψη στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, πραγματοποιήθηκε μετά τις 11:30 το βράδυ, και εκεί δεν έγινε καμία αναφορά για θύματα από την φωτιά.

«Από τις 20:41 που δόθηκε η πρώτη κλήση από την πυροσβεστική κατά διαστήματα έρχονταν πληροφορίες ότι βρέθηκαν 4 άτομα απανθρακωμένα. Εμείς τους πρώτους τέσσερις νεκρούς τους παραλάβαμε από τις 21:50 μέχρι τις 22:30», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαθιόπουλος.

Όπως εξήγησε, «μετά σταμάτησε η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ γιατί δόθηκε εντολή από το συντονιστικό κέντρο που ήταν όλοι οι υπουργοί και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ, καθώς ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ανθρώπινων απωλειών έτσι ώστε να ταυτοποιούνται οι νεκροί».

Κατά τον κ. Μαθιόπουλο, «λογικά για να πήρε την εντολή ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών (σ.σ. να σταματήσει η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ), την εντολή έδωσε ο κ. Πολάκης.

Πηγή: Αποκάλυψη-βόμβα από το ΕΚΑΒ: Μέχρι τις 22:30 τη Δευτέρα είχαμε παραλάβει 4 νεκρούς από το Μάτι | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.