ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Πιτσιόρλα στη Λάρισα: «Προσβάλετε την ιστορία»

Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας το βράδυ της Δευτέρας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο onlarissa.gr  έξω από το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο περίμενε τον υφυπουργό μια ομάδα πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την συμφωνία για την Μακεδονία, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Στην περιοχή υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κατά το ρεπορτάζ, όταν ξεκίνησε η ομιλία του Στέργιου Πιτσιόρλα, μια πολίτης εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της, διακόπτοντας τον υφυπουργό, ενώ δεν δίστασε να προβεί σε χαρακτηρισμούς. Η ίδια, σηκώθηκε όρθια, και απευθύνθηκε στον υπουργό φωνάζοντας: «προσβάλετε την ιστορία, την πατρίδα, τους νεκρούς προγόνους μας».

Στην προσπάθεια να απομακρυνθεί από την αίθουσα, ο υφυπουργός  παρακάλεσε να της επιτρέψουν να παραμείνει στο χώρο.

Το επεισόδιο έληξε και ξεκίνησε η ομιλία.


 

Ο υφυπουργός συμμετείχε σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με θέμα «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Παραγωγική Ανασυγκρότηση με Δίκαιη Ανάπτυξη για όλους!».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο onlarissa.gr 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.