ΚΟΣΜΟΣ

Τι έγραψε ο Τραμπ στο Twitter

Ετοιμάζεται συνάντηση Πούτιν – Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία θα βοηθήσει με τη Βόρεια Κορέα και προσέφερε μια ενθουσιώδη ενημέρωση για τη διαδικασία διαπραγματεύσεων που έχουν ξεκινήσει οι ΗΠΑ με την ανταγωνιστική ασιατική χώρα για τα πυρηνικά όπλα.

«Η Ρωσία έχει συμφωνήσει να βοηθήσει με τη Βόρεια Κορέα, όπου οι σχέσεις με εμάς είναι πολύ καλές και η διαδικασία προχωράει», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Δεν υπάρχει βιάση, οι κυρώσεις παραμένουν! Μεγάλα οφέλη και συναρπαστικό μέλλον για τη Βόρεια Κορέα στο τέλος της διαδικασίας!».

 

Την ίδια στιγμή με την ανάρτηση του tweet το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδιδε πως μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους ηγέτες της Ρωσίας και της Βόρειας Κορέας βρίσκεται στην «ατζέντα».

Ο Τραμπ συνάντησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον περασμένο μήνα στην πρώτη συνάντηση κορυφής ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας και έλαβε μια επιστολή από τον απομονωμένο ηγέτη ο οποίος εξέφραζε ελπίδα για «πρακτικές ενέργειες» στο μέλλον.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Τραμπ είχε επίσης μακρά κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την οποία όπως είπε συζήτησαν τη μείωση των πυρηνικών όπλων παγκοσμίως. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλές λεπτομέρειες των συνομιλιών αυτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.