LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

Φιλιππίδης-Χαϊκάλης τρολάρουν την Μπαλατσινού για τη "διάσωση" της κατσίκας

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο instagram της, όπου προσπαθεί να σώσει μία κατσίκα σκαρφαλωμένη στα βράχια! Μπορεί το βίντεό της να προκάλεσε γέλια στους περισσότερους, αλλά για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη αποτέλεσε έμπνευση.

Το αχτύπητο δίδυμο τρόλαρε μοναδικά τη Τζένη Μπαλατσινού, με ένα βίντεο με τον τίτλο: «Διάσωση κρι-κριου!!!», που ο Πέτρος Φιλιππίδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Παύλος σκαρφαλώνει σε μια σκάλα για να σώσει τον Πέτρο που βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας και βελάζει! Εμφανέστατα του χάλασαν την ησυχία και ζητάει εξηγήσεις: «Τι θες κυρά μου; Εγώ εδώ μένω. Εσύ τι θες εδώ;»

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Διασωση κρι-κριου!!!

A post shared by @ petrosfilipp on

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 21:50 17/07/2018

    Ό Χαικάλης είναι ένα άθλιο πολιτικό κατακάθι, όπως όλοι οι ΑΝΕΛ.Αφού σαν Υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕλ ψήφισε όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους και όλα τα αντεργατικά νομοσχέδια, κατόπιν παραιτήθηκε, όπως ο δολοφόνος που φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος.Φτού σου ρεμάλι, προδότη.Ανθέληνας όπως όλοι οι ΑΝΕΛ.

  2. SPARTA. 10:49 14/07/2018

    Ειδικα ο γελοιος Χαικαλης να κοιταξει τα χαλια του.Εστησε το 2015 ενα βρωμικο θετρικο δηθεν χρηματισμου με τον Συριζοφασιστα τηλεκαραγκιοζη Λαζοπουλο για να καταφερει με απατες το σκουπιδι Τσιπρας να κερδισει την εξουσια.Χαικαλη αντε και γα…ου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.