ΚΟΣΜΟΣ

Απόψε ο μεγάλος β' ημιτελικός

Η Αγγλία θα σηκώσει σίγουρα το Κύπελλο, προβλέπει ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει Μουντιάλ, το χαίρεται και κάνει και προβλέψεις! Μάλιστα είναι σίγουρος ότι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας θα σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου την ώρα που οι παίκτες του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ετοιμάζονται για τον αποψινό ημιτελικό με αντίπαλο την Κροατία.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην ιρλανδική προεδρική κατοικία στο Δουβλίνο, αν το ποδόσφαιρο επιστρέφει στη χώρα -μια αναφορά στον ποδοσφαιρικό θρίαμβο της εθνικής Αγγλίας το 1996- ο Χάρι απάντησε «σίγουρα».

Στην Ιρλανδία η πρώτη επίσκεψη του ζευγαριού στο εξωτερικό μετά τον γάμο τους

Εν τω μεταξύ την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, μετά τον λαμπερό γάμο τους τον Μάιο, πραγματοποιούν από χθες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι αφού παρακολούθησε την Τρίτη τις εκδηλώσεις στο Λονδίνο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) πέταξε για το Δουβλίνο.

Η Μέγκαν Μαρκλ μέσα σε μία ημέρα εντυπωσίασε με τις τρεις διαφορετικές, αλλά πάντα κομψές εμφανίσεις της. Στο αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου τελέστηκε η λειτουργία για τα 100 χρόνια της RAF η νέα δούκισσα του Σάσεξ κατέφθασε λαμπερή με μαύρο φόρεμα του οίκου Dior. Την ίδια μέρα πέταξε στο Δουβλίνο φορώντας σμαραγδί σύνολο του αγαπημένου της οίκου Givenchy και το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε στο garden party που έδωσε προς τιμήν του ζευγαριού ο Βρετανός πρέσβης στο Δουβλίνο με αμάνικο μαύρο μίντι φόρεμα της Emilia Wickstead.

Στο garden party ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι ευδιάθετο να ανταλλάσσει τρυφερές ματιές ενώ ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε στους παρευρισκόμενους και τόνισε πως η Ιρλανδία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Σήμερα το πρωί ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν την προεδρική κατοικία στο Δουβλίνο και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Μάικλ Χίγκινς, την σύζυγό του Σαμπίνα και τα δύο σκυλιά του προεδρικού ζεύγους. Η Μέγκαν ξεχώρισε για ακόμα μία φορά με γκρι φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Roland Mouret και μαύρες γόβες στιλέτο από βελούδο. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ χάιδεψαν τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά του Ιρλανδού προέδρου, ράτσας Bernese Mountain Dog (ορεινοί σκύλοι Βέρνης) και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο Χίγκινς για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με την Κροατία στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αργότερα μέσα στην ημέρα το ζευγάρι αναμένεται να επισκεφθεί το Trinity College και το Ιρλανδικό Μουσείο Μετανάστευσης, που είναι αφιερωμένο στην ιστορία των 10 εκατ. Ιρλανδών που έχουν μεταναστεύσει σε όλο τον κόσμο.

043_dpa-pa_0837_106433751043_dpa-pa_1131_106437379

000_17E9XY000_17G5BX

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.